Megújult az Állami Partner honlap!

Megújult az Állami Partner honlap!

Tisztelt Kedvezményezettek!

Tájékoztatjuk, hogy a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága, mint a Kormány által kijelölt Központi Ellátó Szerv (KESZ) igénybejelentések benyújtására is szolgáló honlapja a digitalizáció térnyeréséhez igazodva megújult.


A fejlesztés eredményeképpen korszerű felület biztosítja az aktuális információk elérését, valamint az igénybejelentések felhasználóbarát módon történő benyújtásának lehetőségét.

Az igénybejelentések mostantól az igényelt termékek vagy szolgáltatások „webshop” jellegű módon történő kosárba helyezését követően a honlapon keresztül is beküldhetőek a KESZ részére.

Tájékoztatjuk egykori és leendő felhasználóinkat, hogy a hatékony működés érdekében az igénybejelentés benyújtásához minden jogosultnak regisztrálnia szükséges függetlenül attól, hogy a korábbi honlapon rendelkezett-e felhasználói fiókkal.

Felhívjük szíves figyelmüket, hogy a regisztráció előzetes hozzájáruláshoz és jóváhagyáshoz kötött, amelynek részleteiről a Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) menüpontban tájékozódhatnak.

Kérjük, hogy az oldal használatával kapcsolatos információkat (Felhasználó kézikönyv, GYIK) gondosan tekintsék át. Ha ezt követően az új oldalunkon bármilyen hibát észlelnek, kérjük jelezzék számunkra a bvop-ellatas@bv.gov.hu e-mail címre.

Bízunk benne, hogy fejlesztésünk eredményei mindenben megelegédésükre fognak szolgálni, a jelenleg elérhető adatokat és funkciókat folyamatosan tovább korszerűsítjük.

 

Tisztelettel,
Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága
Központi Ellátási Főosztály

A weboldal sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében. Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
Tudj meg többet!