bvop Közadatkereső

Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága
Székhely: 1054 Budapest,
Steindl I. u. 8.

Tevékenységek

Az Állami Partner jelenlegi tagjainak tevékenységi köre a fogvatartotti foglalkoztatás köré szerveződik, mely a büntetés-végrehajtás által ellátott közfeladatok egyike. A büntetés-végrehajtási gazdasági társaságok tevékenységük során az értékteremtő munkát, a társadalmilag hasznos tevékenységet helyezik a középpontba.

A termékek minőségét szakképzett munkaerő felhasználásával, illetve annak képzésével biztosítják OKJ-s szakképzések keretében.

A fogva tartottak foglalkoztatásával előállított termékek, szolgáltatások versenyképessége érdekében a minőségi követelményeknek való megfelelést az Állami Partner tagoknál különféle minőségirányítási rendszerek garantálják, melyeknek a folyamatos fenntartása, kiterjesztése a vevőkapcsolatok megtartásának és fejlesztésének záloga. Az ISO szabványoknak és a NATO AQAP 2120:2009 normatíva követelményeinek megfelelő tanúsított minőségirányítási rendszerek folyamatos fenntartása, a NATO Beszállításra alkalmas minősítés a bv. gazdasági társaságok által előállított termékek minőségének fokmérője.


Oktatás, képzés


Az Annamajori Kft. a 2012. évben felavatott péküzemének működéséhez szükséges szakmunkásokat pék szakképzés keretében képezte, a mezőgazdasági ágazatában dolgozókat kertészeti képzésben, gépi fejő képzésben részesítette, melynek során a tanulók oklevelet szerezhettek.

Kiskereskedelmi üzletek


A társaságok az általuk előállított termékeket mintaboltjukban is árusítják. Az Ipoly Cipőgyár Kft. Balassagyarmaton, az Ábránd Textil Kft. Sátoraljaújhelyen levő mintaboltjában, a Kalocsai Konfekcióipari Kft. Kalocsán ad lehetőséget saját termékeik közvetlen vásárlására.
A társaságok termékeinek mind szélesebb bemutatása érdekében terveink szerint a Jurta bolthálózat fogja árusítani, melynek első üzlete hamarosan megnyílik Sátoraljaújhelyen.