bvop Közadatkereső

Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága
Székhely: 1054 Budapest,
Steindl I. u. 8.

Saját márka

DUNAPAPÍR

A DUNAPAPÍR® márkanevet, a háztartási és közületi higiéniai papírtermékek piacán a megbízható minőség jellemzi.

Bővebben
Bezár

A Duna Papír Kft. Budapesthez közel, Csepel-szigeten, Tököl városában helyezkedik el. A gazdasági társaság és jogelődje 1974. évtől látja el a Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetébe befogadott fiatalkorú és felnőtt korú fogvatartottak foglalkoztatását.

Társaságunk az Állami Partner rendszerében önfenntartásra és a teljes foglalkoztatottság elérésére törekszik. Célja a fogvatartottak visszavezetése a munka világába, az emberi és anyagi értékteremtés, a szigorú minőségi követelmények betartása, és az Állami Partnerek igényeinek kielégítésén túl a külső piacokon való sikeres és eredményes megjelenés.

 

TERMÉKEINK          =

MINŐSÉG

Modern technológiai színvonalat képviselő feldolgozó gépeinken a technológiai folyamatok és a termelés állandó magas minőségi szintű fenntartása érdekében 1999. évtől ISO 9002 szabvány követelményei szerint kialakított minőségirányítási rendszer lett bevezetve. Minőségirányítási rendszerek folyamatos fenntartása eredményeként jelenleg ISO 9001:2008 és NATO AQAP 2120 tanúsítvánnyal rendelkezünk.

Társaságunk célja, hogy a cég logója a hazai piacon a minőségi terméket és szolgáltatást jelentse. Jelképezze az alaposságot, stabilitást, kiszámíthatóságot. Jelentse a megbízható üzleti, állami partnert a termékeit megvásárló és szolgáltatásait igénybe vevők számára. 

Jurta

A JURTA a 100% állami tulajdonú vállalatok összefogásával működő ÁLLAMI PARTNER © első kereskedelmi márkája.

Bővebben
Bezár

”Egynek minden nehéz;
soknak semmi sem lehetetlen.„
Gróf Széchenyi István

MunkaTÁRS program a természetbeni ellátás rendszeréből
A JURTA a 100% állami tulajdonú vállalatok összefogásával működő állami partner első kereskedelmi márkája.

Első választás munkaruházatban!

Gyors – Költséghatékony – Stabil

Jurta termékelőnyök

Széles választék
Jó ár-érték arány
Kreatív kombinációk
Egyedi megjelenés lehetősége (logózás)
Biztonságos raktárkészlet

Minőség biztonság

A gyártók 100% állami tulajdonú gazdasági társaságok
Megbízható partnerek
Közfeladatot ellátó vállalkozások
Évtizedes tapasztalattal

 

BIZTONSÁGOS KAPCSOLAT

Felhasználási területek:

Közmunka program általános munkáihoz
Szakfeladatokhoz speciális megoldások (Felületkezelés, lángmentesítés, csúszásgátlás)


Folyamatosan fejlesztett választékkal állunk partnereink rendelkezésére.
A MunkaTÁRS program szerinti kínálatunkat rövid határidővel vállaljuk, kis tételben akár raktárról történő kiszolgálással. Egyedi igény szerinti kivitelezést, emblémázást is vállalunk, előzetes ajánlat és megállapodás szerint.
Tájékozódjon termékeinkről, szívesen állunk rendelkezésére!

Referenciáink / Partnereink

Belügyminisztérium
Országos Mentőszolgálat
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
Nemzetgazdasági Minisztérium


Kapcsolódó termékeink és szolgáltatásaink

Munkatárs Start csomag
Tisztasági csomag
Munkanapló + toll
Uzsonnás tasak
Esőköpeny
Táska
Logózás hímzéssel, vasalással vagy szitázással az Ön igénye szerint!

A termékekről, a megrendelés módjáról tájékozódjon munkatársunktól a következő elérhetőségeken:

 

                                  

        Jurta salsefloder                                           Jurta termékismertető                              Jurta megrendelőlap

Vojtovics Gábor 
Kereskedelmi osztályvezető


ÁBRÁND-TEXTIL Kft.

3980 Sátoraljaújhely, Kazinczy u. 35.
Tel.: 06 47 322-721, 06 47 521-500
Fax: 06 47 321-659
EKG: 105-5203
E-mail: abrand@t-online.hu
www.allamipartner.hu
 

Stram

A dolgozó ember szolgálatában.

 

 
Bővebben
Bezár

 

 

MUNKAVÉDELEM ERŐS ALAPOKON

Jogelődünk 1954 óta foglalkozik cipőgyártással. Fő profilunk a munkavédelem 1986-ban honosodott meg cégünknél. Balassagyarmati központi telephelyünk mintegy 80 km-re fekszik Budapesttől, és szoros együttműködésben áll a Balassagyarmati Fegyház és Börtönnel.

Üzemünkben az 1997. évtől ISO 9001 minőségirányítási rendszer szerint folyik a munka, és folyamatban van a NATO előírásainak megfelelő Katonai Minőségirányítási Rendszer kialakítása, bevezetése is.

Az Ipoly Cipőgyár Kft. termékszerkezetét, nagyságrendjét, tulajdonformáját egy egységnek tekintve piacvezető a magyar cipőiparban.

Vállalatunk az Állami Partner rendszerében önfenntartásra és a teljes foglakoztatottság elérésére törekszik. Célja a fogvatartottak visszavezetése  a munka világába, az emberi és anyagi értékteremtés, a szigorú minőségi követelmények betartása, és az Állami Partnerek igényeinek kielégítésén túl a külső piacokon való sikeres és eredményes megjelenés.


ÜZLETI PARTNEREINK

Alapvetően belföldi piacra gyártunk, értékesítési csatornáink a következők:
a BM szervei, közbeszerzések (pl. MÁV Zrt., Magyar Posta, Rail Cargo), viszonteladói hálózat, mintegy 30 rendszeres vásárló, közvetlen végfelhasználók, (pl. Borsodchem, BDI Hungary Kft.), saját üzemeltetésű kiskereskedelmi bolt Balassagyarmaton. Külföldi kereskedőinken keresztül a svájci vasút részére is gyártunk.
Rendszeres és jelentősebb beszállítóink száma mintegy 25. A magyar cipőipar leépülésével a háttéripar is rendkívül beszûkült, illetve megszűnt, ezért az import súlya jelentősen megnőtt beszerzéseinknél. 

TERMÉKBŐL STABIL MÁRKA SZÜLETIK

A víz-, olaj-, sav-, lúg- és hőálló antisztatikus talpú cipőkkel nagyobb strapabírású, hosszabb élettartamú, komfortosabb és kényelmesebb védőcipőket állíthatunk elő. Ezzel megkönnyíthetjük a közfeladatokat ellátó, valamint a rendvédelmi és katonai szolgálatot teljesítő dolgozók munkáját.

Ezzel el is jutottunk az új márka születéséhez. A termék tulajdonságai pozitív értékekkel társulnak, és hozzájárulnak az emocionális kötődés kialakulásához.

 


AZ ÚJ PIACI BELÉPŐ A STRAM CIPŐ

Ezzel a Belügyminisztérium, a Magyar Honvédség, az egészségügyi és szociális tevékenységet ellátó intézmények, a közfeladatot ellátó szolgáltatók és nagy általánosságban a munkavédelmi piac szereplői egy különleges munkacipőhöz juthatnak.

A Stram cipővel

  • A munkaadók kifejezhetik megbecsülésüket a dolgozóik iránt, akik egy kényelmes és szerethető, strapabíró és minőségi, hűséges és megbízható társat kapnak a munkájukhoz, ami pedig az Állami Partnerek számára kölcsönös előnyökkel jár.

MUNKÁBA LÉPÜNK – SZOLGÁLATBA ÁLLUNK

Termékkínálatunk a következő fő területeket öleli fel:

  • Szakmai használatú biztonsági, védő és munkalábbelik;
  • Egyedi lábbelik vevőigények alapján tervezve;
  • Védőlábbelik időjárási szélsőségek, áramütés, átszúródás, benyomódás elleni védelemmel;
  • Szolgálati bakancsok a BM szervei részére.

TALPON MARADNI! TOVÁBBLÉPNI!

Társaságunk 2004-ig nyereséges volt, ezt követően a távol-keleti dömping, valamint a hazai és európai piacok beszűkülése miatt fokozatosan vesztettünk pozícióinkból. Ennek ellenére a 100%-os állami tulajdonú háttérnek köszönhetően talpon maradtunk, sőt lassacskán az összeszűkült magyar cipőipar tekintetében a kategória piacvezető szereplőjévé váltunk.

FEJLESZTÉS ROHAMLÉPTEKKEL

Nemrég egy Magyarországon egyedülálló technológiát honosítottunk meg. Munkába állítottunk egy 18 állomásos D 622-E típusú automatikus körasztalú direkt-fröccsöntő gépet, és felszereltük a hozzá tartozó kiszolgáló egységeket.

A PU/Gumi talpszerkezet előállításával ismét a nemzetközi élvonalba kerülhet társaságunk. Ezzel ráadásul egy saját márka megteremtésének a feltételei is adottá válnak.

A FEJLESZTÉSEINK VÁRHATÓ EREDMÉNYEI

A német DESMA cégtől megrendelt 18 állomásos D 622-E típusú automatikus körasztalú direkt-fröccsöntő gép, valamint a hozzá tartozó kiszolgáló egységek 2013. áprilisában kerültek leszállításra.

A termelés 2013 második félévében megindult.

Előzetes számításaink szerint 200 000 pár cipő kerülhet éves szinten értékesítésre, ami további sajáterős fejlesztéseket tesz lehetővé.