bvop Közadatkereső

Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága
Székhely: 1054 Budapest,
Steindl I. u. 8.

Tagok

Adorján-Tex Kft.

a Kalocsai Konfekcióipari Kft. és az Ábránd-Textil Kft. összeolvadásával, 2013. szeptember 30. napjával megalakult az Adorján Tex Kft. 

Bővebben
Bezár

Adorján-Tex Konfekcióipari és Kereskedelmi Kft.

A gazdasági társaság fő profilja egyesíti a két gazdasági társaság korábbi tevékenységi köreit, így egyik fő profilja a konfekcióipari tevékenység keretében végzett munka- és védőruhagyártás, a másik pedig az ágynemű- és lakástextília-konfekcionálás, illetve minden olyan értékteremtő és jövedelmező tevékenység, amely elsősorban kézi munkát igénylő tevékenységre épül.

A vállalkozás feladata a nyereséges gazdálkodás mellett a büntetésüket töltő fogvatartottak folyamatos, lehetőleg eredményes foglalkoztatása.


Tevékenységi körébe tartozik a formaruházati ingek, ingblúzok konfekcionálása.

Munka- és védőruházati modelljeinket az alapanyagok összetétele, területi sűrűsége, kikészítési módja alapján részben általános, részben speciális védettséget biztosítanak a külső környezeti hatások ellen. Termékeink pamut és kevertszálas alapanyagból készülnek. A felhasznált anyagokról gyártói tanúsítvánnyal és laboratóriumi szakvéleménnyel rendelkezünk. A vevőkkel történt megállapodás alapján a konfekcionált termékeink munkavédelmi minősítését biztosítjuk.

 

Gyártott termékek között jelentős mértékben képviseltetik magukat az ágyneműféleségek (garnitúrák, párnák, paplanok, lepedők), lakástextíliák (függönyök, asztalterítők, napronok, törlők, törölközők), egészségügyi termékek (lepedők, takaróhuzatok, párnahuzatok, köpenyek, ingek, nadrágok, tunikák, műtősruhák), munka- és védőruhák, valamint formaruhák.

 

Elérhetőségek:

székhely: 6300 Kalocsa, Szent István király u. 26.
postacím: 6300 Kalocsa, Pf. 46.
ügyvezető: Tóth Tamás Tibor bv. dandártábornok
telefon: 06-78-563-630
fax: 06-78-563-641
e-mail: konfekci@t-online.hu
honlap: www.adorjantex.hu

Sátoraljaújhelyi kirendeltség:
Kirendeltségvezető: Vojtovics Gábor
telefon.: 06-47-322-721 telefax: 06-47-321-659
Kereskedelmi Igazgató: Vojtovics Gábor
telefon.: 06-47-521-500
 
Jurta mintabolt
3980 Sátoraljaújhely, Széchenyi tér 6.
telefon: 06-47-321-387

Állampusztai Kft.

A büntetés-végrehajtás és a foglalkoztatás 1883-ban a Kishartai Közvetítő Intézet létrehozásakor már kiegészítették egymást.

Bővebben
Bezár

Állampusztai Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft.

 A 105 hektáros induló terület az évek során – többszöri változtatásokat követően – közel 10 000 hektárra növekedett. Az Állampusztai Célgazdaság 1973-ban átvette a Solti Állami Gazdaságot teljes területével és tevékenységével. Ekkor épült fel a Solt-Nagymajori körlet, a kerületben foglalkoztatható munkaerő elhelyezésére.

Az Állampusztai Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft. 1994-ben egyszemélyes korlátolt felelősségű társasággá alakult. Tulajdonosa a Magyar Állam.

Az Állampusztai Kft. kiemelt feladata az elítéltek foglalkoztatása. A fogvatartotti létszám közel felét az állattenyésztésben foglalkoztatjuk. Előnyös, hogy az ágazatban dolgozókat folyamatosan, időjárási körülményektől függetlenül lehet munkáltatni. A foglalkoztatás szempontjából a telepeken a munkafeltételek kedvezőek. Közös brigádok (nagy létszámú, képzetlen, büntetés-végrehajtási szempontok alapján fokozott őrzés mellett foglalkoztatható fogvatartottak) munkáltatását nagyrészt a növénytermesztésben biztosítjuk. Az ágazatban a biotermékek, vetőmagtermesztés területén van lehetőség foglalkoztatásukra.

A hozamok jelentős részét szántóföldön állítjuk elő. Fő árucikk a gabona, az olajos növények és a bio körülmények között előállított termékek. Az állattenyésztésben nagy tételben, évi 70-80 ezer db pulykát hizlalunk. Juhászat, a lóágazat, a mangalicatenyeszetünk törzstenyészetnek minősül. Termékeink az életgörbe növekedési szakaszába sorolhatók. Ennek feltétele az új fajták figyelemmel kísérése, termelésbe állítása a piaci kereslet függvényében. A minőség javítása érdekében a termelés technológia fejlesztését továbbra is fent kívánjuk tartani. 

A társaság jövőképe, stratégiája és célja

Az Állampusztai Kft. stratégiáját meghatározza az alaptevékenység és az elítéltfoglalkoztatás összhangjának biztosítása, a tulajdonosi elvárásoknak való megfelelés. A mezőgazdasági tevékenység ágazatait úgy kell kiválasztani és optimalizálni, hogy a társaság pozitív eredményt érjen el, működőképessége folyamatosan biztosított legyen. Célunk, hogy a gazdálkodás megfeleljen a fenntartható fejlődés elveinek. A helyi erőforrások hasznosításával, figyelembe véve, alkalmazva a mezőgazdasági fejlesztések során létrejött környezetkímélő technológiát, mennyiségben növekvő, minőségben értékesebb mezőgazdasági terméket állítsunk elő. Az Agrár-környezetgazdálkodási projektben történő részvétel során, a termelés, a vidék alakításával egy jobb, élhetőbb környezet létrehozásához járuljunk hozzá. A hozamok jelentős részét szántóföldön állítjuk elő. Fő árucikk a gabona, az olajos növények és a bio körülmények között előállított termékek.

Elérhetőségek:

székhely: 6327 Állampuszta
postacím: 6327 Állampuszta


ügyvezető: Gombos Róbert bv. ezredes
telefonszám: 06/78/407-877
EKG telefonszám: 108-5000
fax: 06/78/407-890
e-mail: aptakft@t-online.hu
honlap: www.allampusztaikft.hu

 

Annamajori Kft.

Az Annamajori Kft. a Velencei-tó szomszédságában, az M7-es autópályához közel, Budapest és Székesfehérvár között található.

Bővebben
Bezár

Annamajori Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft.

Növénytermesztés:

A szélsőséges időjárási viszonyok mellett országos átlagot meghaladó termésátlagok búzából, kukoricából, repcéből.

Kertészet:

A 2006-tól elkezdett öntözésfejlesztésnek köszönhetően sok zöldségféle termesztésének megteremtettük a feltételeit. Területeinken legszebben a kabakosok díszlenek, de nagy területen termelünk gyógyszeralapanyagot a Tiszavasvári Alkaloidának.

Állattenyésztés:

Társaságunk két állattartó teleppel rendelkezik. Az Annamajorban található tehenészeti telepen 300 db tejtermelő tehén és szaporulata található meg. A Vass-tanyai sertéstelepen 100 koca van termelésbe fogva. A telepek tartástechnológiája úgy alakult az évek során, hogy minél szélesebb körben alkalmazzuk a kézi munkaerőt. Ahhoz, hogy a tej- és a húspiaci versenyhelyzetnek meg tudjunk felelni az etetés- és fejéstechnikát modern alapokra kellett helyezni. A takarmányozásban a mai kornak megfelelő szisztémát követve, monodiétás, fél-monodiétás rendszert alkalmazunk, kiegészítve a növénytermesztés és a kertészet működéséhez kapcsolódóan keletkező melléktermékek feletetésével.

Méhészet:

Társaságunk 2010-től bővítette tevékenységi körét, s kezdett el foglalkozni méhészettel. Jelenleg 16 családunk van, s 2011-ben tervezzük 150 méhcsaládra fejleszteni méhészetünket. A méz keresett terméke a magyar agráriumnak, szorosan beilleszthető a növénytermesztés munkája mellé.

Pékség:

Hagyományos, kovászos technológiával dolgozunk. Kitűnő minőségű termékeinket több büntetés-végrehajtási intézet dolgozók és fogvatartottai fogyasztják.

Oktatás:

Az Annamajori Kft. már 1996 óta végzi a fogvatartottak oktatását mind az állattenyésztés, mind a pékség, illetve a növénytermesztés és a kertészet terén. Ezeket az igényeknek megfelelően lehet bővíteni, saját tevékenységi körünk szélesedéséből adódóan méhészképzést, kaptárak készítésére faipari munkás képzést, valamint útjaink karbantartásához zöldfelület-karbantartó képzést a közeljövőben tervezünk indítani. A tanfolyamaink nagyon sikeresek, ezt külső vizsgáztató tanárok, szakemberek véleménye alapján mondhatjuk. Nagyon nagy hangsúlyt fektet a kft. vezetése a képzésekre, hiszen szinte csak így biztosítható adott munkahelyre a kellő szaktudással rendelkező fogvatartott. A betanított munkástól az OKJ-s képzésen keresztül az iskolaszerű képzésig szinte minden formája az oktatásnak kipróbálásra került. Jelenleg iskolarendszerű oktatás keretében 2 éves kertészképzés van folyamatban zöldségtermesztő szakirányban.

Komplex mezőgazdasági termelési módszerünkkel akár BIODINAMIKUS termékek előállításához is partnerek vagyunk!

 

Elérhetőségek:

székhely: 2471 Baracska, Annamajor 1.
postacím: 2471 Baracska, Annamajor 1.
 

ügyvezető: Laczkó Lóránt bv. ezredes
telefonszám: 06/22/454-099, 06/30/220-12-16
EKG telefonszám: 109-4000, 1094001
fax: 06/22/454-172
e-mail: annamajor@t-online.hu
honlap: www.annamajor.hu

 

BUFA Kft

A fővárosi székhelyű és telephelyű társaság egyszemélyes állami tulajdonú gazdasági társaságként működik.

Bővebben
Bezár

BUFA Budapesti Faipari Termelő és Kereskedelmi Kft.

MILYEN KERETRENDSZERBEN DOLGOZUNK?

Társaságunk a 70-es években megszerzett, hazai és tőkés export ismeretek referenciájával rendelkező, alaptevékenységként laminált bútoripari termékek gyártásával foglalkozó korlátolt felelősségű társaság.

HOGYAN DOLGOZUNK?

Termelés struktúrában egyedi bútoripari megrendeléseket teljesítünk kiírt konszignáció alapján, melyet 3D-s látványterv elkészítése és helyszíni felmérés előz meg.

Képesek vagyunk számítógép által vezérelt megmunkáló központon megmunkált laminált forgácslapból készült bútorok gyártására.

Az irodai székgyártás és bútorgyártási termékkör bővítése érdekében konzorciumi szerződéses partner lett a Linea Bútor Kft. és a G-Green Kft. (Garzon cégcsoport tagja).

 

MILYEN SZEKTOR TAPASZTALATUNK VAN?

A 2011-ben bevezetett ügyintézői irodai-, egyedi bútor és a rendvédelmi szerveknél használt bútorcsalád biztosítja a modern igényeket kielégítő állami és szabadpiaci megrendelések teljesítését.

Elérhetőségek

székhely: 1108 Budapest, Kozma u. 13.

postacím: 1475 Budapest, Pf.50.
ügyvezető: Váradi Balázs bv.ezredes
telefonszám: +36 1 261-3961
EKG telefonszám: 102-3400
mobil telefon: +36 30 651-0631
fax: +36 1 261-1874
e-mail: bufa@bufa.hu
honlap: www.bufa.hu
GPS koordináták É 47.47130, K 19.17488
 
üzletág megnevezése: Irodai bútorgyártás
telephely címe: 1108 Budapest, Újhegyi út 52.
kapcsolattartó: Baranyai Géza bv.százados
telefonszám: +36 1 261-3961
EKG telefonszám: 102-3405
fax: +36 1 261-1874

 

Bv. Holding Kft.

A büntetés-végrehajtás országos parancsnoka a 2015. február 25-én kelt tulajdonosi határozatával – az addig elkülönülten működő bv. gazdasági társaságokat – vállalatcsoporti formába vonta.

Bővebben
Bezár

Az elismert vállalatcsoport a bv. gazdasági társaságok menedzsment tevékenységének egységes ellátása, a fogvatartottak kötelező foglalkoztatása és a büntetés-végrehajtási szervezet ellátási kötelezettségének hatékonyabb végrehajtása érdekében, Bv. Holding megnevezéssel alakult meg, melynek vállalatcsoporton belüli uralkodó tagjául a büntetés- végrehajtás országos parancsnoka a 2015. január 1-jével alapított Bv. Holding Kft.-t jelölte ki.

A vállalatcsoport tagjai – annak érdekében, hogy a vállalatcsoport szintű irányítási eszközök segítségével biztosítsák a vállalatcsoport szintű gazdasági érdekek hatékony érvényre juttatását, így az elítéltek teljes körű foglalkoztatása által a részbeni önfenntartó büntetés-végrehajtás megvalósítását – 2015. február 26-án uralmi szerződést kötöttek.

A Bv. Holding Kft. tevékenységei sokrétűek. A Bv. Holding Kft, mint a Bv. Holding vállalatcsoport uralkodó tagjának a fő feladata a vállalatcsoporti szinten történő menedzsment tevékenység ellátása.

A Társaság portfóliójában kiemelt szerep jut a rendvédelmi szervek egyenruházati ellátásának. A Társaság a rendvédelmi szervek állománya részére - hétfőtől péntekig tartó nyitvatartási renddel - egyenruházati boltot alakított ki a 1064 Budapest, Rózsa u. 75- 79. szám alatti székhelyén.

 

 

A Bv. Holding Kft., mint a Magyarország déli határszakaszán kialakított ideiglenes biztonsági határzár kivitelezésében kiemelt szerepet betöltött bv. szerv, jelentős tapasztalatra tett szert a kerítésfonat termékek széles körű felhasználásával kapcsolatban. Ezen tapasztalatokat is alkalmazva, a Társaság kiemelt tevékenységei között szerepel - a bv. gazdasági társaságok által fogvatartotti foglalkozatás körében előállított - huzal és kerítésfonat termékek értékesítése, az ideiglenes biztonsági határzár átadott szakaszain keletkezett hibák javítása.

 

Elérhetőségek:

székhely: 1064 Budapest, Rózsa u. 75-79.
ügyvezető: Szabó Zoltán bv. dandártábornok
telefonszám: +36-1-301-8461
EKG telefonszám: 200-3501
e-mail: bvholdingkft@bvholdingkft.hu
honlap: www.bvholdingkft.hu

 

Egyenruházati bolt:

Cím: 1064 Budapest, Rózsa utca 75-79.
Telefon: +36-1-301-8285
EKG: 0391-200-3531


Nyitvatartási idő:

Hétfő-Szerda: 8.00 - 15.00
Csütörtök: 8.00 - 18.00
Péntek: 8.00 - 12.00

 

Duna Papír Kft.

Budapesthez közel, a Csepel-szigeten, Tököl városában helyezkedik el. A gazdasági társaság és jogelődje 1974. évtől látja el a fiatalkorú és felnőtt korú fogvatartottak foglalkoztatását.

Bővebben
Bezár

DUNA PAPÍR Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A Duna Papír Kft. 100 %-ban állami tulajdonú társaság, amely a büntetés-végrehajtás keretein belül jogszabályokban rögzített közfeladatot lát el. Ezáltal biztosítva a fogvatartottak foglalkoztatását a munka világában, a piac által is elismert értékteremtő tevékenység megszervezésével.

Duna Papír Kft. tevékenységi köre kiterjed:

 • háztartási és közületi kiszerelésű higiéniai papírtermékek gyártására és forgalmazására
 • papíralapú irat megsemmisítésére, bálázására, és papír alapanyag gyártásra történő előkészítésére zárt rendszerű iratkezelési technológiával. 

A saját tevékenységként végzett háztartáshigiéniai papírfeldolgozó üzemben a technológiai folyamatok és a termelés állandó magas minőségi szintű fenntartása érdekében 1999. évtől ISO 9002 szabvány követelményei szerint kialakított minőségirányítási rendszer lett bevezetve. Minőségirányítási rendszerek folyamatos fenntartása eredményeként jelenleg ISO 9001:2008 és NATO AQAP 2120 tanúsítvánnyal rendelkezünk. Jelentős stratégiai előnyként jelentkezik a társaság telephelyének közelsége a magyarországi autópálya-hálózathoz, logisztikai előnyöket biztosítva partnerei részére. 

Társaságunk működése során átlagosan mintegy 70 fő hivatásos és munkajogviszonyban lévő munkavállalót foglalkoztat.

Társaságunk célja, hogy a cég logója a hazai piacon a minőségi terméket és szolgáltatást jelentse. Jelképezze az alaposságot, stabilitást, kiszámíthatóságot. Jelentse a megbízható üzleti, állami partnert a termékeit megvásárló és szolgáltatásait igénybe vevők számára.

Elérhetőségek:

székhely: 2316 Tököl, Ráckevei út 6.

postacím: 2316 Tököl, Ráckevei út 6.
ügyvezető: Fogarasi László bv ezredes, bv főtanácsos
telefonszám: 06-24/531-845
EKG telefonszám: 111-6001, 111-6002
fax: 06-24/531-846
GPS koordináták:N 47.307480488 E 18.9480136708
 
üzletág megnevezése: Háztartási, egészségügyi papírtermékek gyártása és értékesítése
telephely címe: 2316 Tököl, Ráckevei út 6.
kapcsolattartó: Korl Mihály termelési és kereskedelmi igazgató
telefonszám: 06-24/531-845
EKG telefonszám: 111-6001, 111-6002
fax: 06-24/531-846

Duna-Mix Kft

A több mint 100 éve alapított váci ipari termelővállalat, egykor Dunai Gombgyár, majd DTV - Dunai Tömegcikkipari Vállalat mai jogutódja, a Duna-Mix Kft. állami tulajdonú gazdasági társaság.

Bővebben
Bezár

 DUNA-MIX KFT. – SOKSZÍNŰSÉG A DUNAKANYARBAN

 • Nyomda és könyvkötészet
 • Varroda és gépi hímzés
 • Fémtechnológia és galvanizálás
 • Asztalosüzem
 • Bérmunkák


Célunk az ügyfeleink kiváló színvonalú kiszolgálása melletti eredményes gazdálkodás. Ebben legfőképp a büntetés-végrehajtás keretein belül fogva tartottak professzionális munkáltatására alapozunk.
 

Tevékenységi területeink:

saját termelőegységekben nyomda-, konfekció-, galván-, fémmegmunkáló- és asztalosipari termékek gyártása.

Saját üzemi területeinken illetve külső munkahelyeken való bérmunkavégzés a fenti tevékenységekben, vagy más, igény szerinti körben: pl. mosodai munkavégzés, kábelkötegelés, területrendezés.

 

 

 

Elérhetőségek:

székhely: 2600 Vác, Barabás Miklós u. 1.

postacím: 2600 Vác, Pf.18
ügyvezető: Szakolczai Lóránt bv. ezredes
telefonszám: 36-27/501-575
EKG telefonszám: 112-7000
fax: 36-27/501-576
QR kód
GPS koordináták: 47.781429,19.122924
 

Ipoly Cipőgyár Kft.

Központi telephelye Budapesttől mintegy 70 km-re, a Nógrád megyei határvárosban, Balassagyarmaton, fióktelepe Egerben található.

Bővebben
Bezár

Ipoly Cipőgyár Kft.

A cég jogelődje 1954-ben alakult, fő profilja kezdetektől fogva a lábbeli gyártás. Az 1993. év végéig állami vállalat, majd 1994. január 1-jétől 100 % állami tulajdonú gazdasági társaság, önálló jogi személy, amelynek elsődleges feladata a fogvatartottak mind teljesebb, ugyanakkor eredményes foglalkoztatása.

Jelenleg a vállalkozás termékszerkezetét, nagyságrendjét, tulajdonformáját egységben tekintve piacvezető a hazai cipőiparban.

Az Ipoly Cipőgyár Kft. 1997. évtől az ISO Minőségirányítási rendszer szerint dolgozik. 

2012. évben a cég teljesítette az AQAP 2120 követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer auditját is. 

A humánerőforrást tekintve több cipőipari felső- és középfokú végzettségű munkatárssal rendelkezik. Kiemelt figyelmet fordít a fogva tartottak rendszeres szakirányú képzésére. A nagy szakértelmet igénylő és bonyolult felsőrészek gyártására, illetve a speciális és nagy értékű termelő berendezések kezelésére munkaviszonyban állókat is foglalkoztat az elítéltekkel párhuzamosan. Például az egri fióktelepen – a minőség folyamatos biztosítása érdekében – polgári és fogva tartott nők vegyesen dolgoznak.

A társaságnál döntően korszerű poliuretán direktfröccsöntött technológiával – három DESMA típusú gépen – gyártott munkavédelmi, egyen- és formalábbelik készülnek. A termékskálán találhatók ragasztott eljárással előállított klumpák, vászoncipők és speciális papucsok. A modellek döntő része munkavédelmi előírások szerinti minősítéssel rendelkezik. A több mint 70 féle termék között acél orrmerevítős, acél talplemezes, áramütés ellen védő és ESD termékcsalád is szerepel. Új tevékenységként indult a cégnél a munkavédelmi kesztyűgyártás, és tervben szerepel az apró bőrdíszmű készítési feltételeinek megteremtése.

Az Ipoly Cipőgyár Kft. több mint 70 rendszeres, számottevő forgalmat biztosító üzleti (beszállító, vevő) partnerrel áll kapcsolatban. A BM szervek részére 2011-2012. években közel 91 ezer pár szolgálati bakancs és félcipő kiszállítását valósította meg. A cég határozott szándéka a műszaki fejlesztés felgyorsítása, a poliuretán – gumi talpszerkezetű direktfröccsöntés feltételeinek megteremtése. Az általános munkavédelmi piacon megszerzett pozíciók megőrzése és erősítése mellett kiemelt cél a belső ellátásból való részesedés növelése. Az ehhez szükséges közös gondolkodásra, modellezésre, beruházásokra – a lehetőségek és kölcsönös gazdasági előnyök alapulvételével – teljesen nyitott és ezúton is felajánlja hosszú távú, korrekt együttműködését.

Elérhetőségek:

székhely: 2660 Balassagyarmat, Madách u. 2.

postacím: 2660 Balassagyarmat, Madách u. 2.
ügyvezető: Tóka János bv. ezredes, bv. főtanácsos
telefonszám: 06/35/501-279
fax: 06/35/501-278
 
kapcsolattartó: Huszár Zoltánné bv.százados értékesítési csoportvezető
telefonszám: 06/35/501-275
EKG telefonszám: 101-6002
fax: 06/35/501-278

Medys Internationale Zrt.

A magyarországi egészségügyi piacon a Medys Internationale Zrt. több neves gyártó vezérképviseletét látja el.

Bővebben
Bezár

Szőtt textília területén társaságunk az MSZ ENV 14237: 2003 szabványnak megfelelő alapanyag beszállítását végzi, mely szükséges a kívánt munkaruha,egészségügyi ruházat, ágynemű, sík textília gyártásához.


A hagyományos termékek mellett korszerű, funkcionális, a felhasználó igényeire kialakított ruházatok és textíliák fejlesztésében is részt vesz cégünk.

A nem szőtt textília területén, a hagyományos textília kiegészítéseként illetve mint korszerűbb alapanyag merül fel, mellyel társaságunk több éve foglalkozik.
Alapanyagban 2 típusú terméket, a klasszikus laminált-cellulóz alapanyag illetve az SMS alapanyag és ennek kombinációjával találkozunk.
Ezen korszerű alapanyagoknál lehetőség van a felhasználás típusa szerinti anyag rétegeinek meghatározására, így igény esetén akár a nedvszívó réteget lehet előtérbe helyezni, akár a folyadék lepergető réteget vagy a teljes folyadék záró réteget.
Társaságunk több éves tapasztalattal rendelkezik operációs kabátok, zsilipruhák, műtéti szettek , lepedők gyártásához szükséges alapanyag ismeretekkel.
Bízunk abban, hogy tapasztalatunk és együttműködésünk segítségével a felhasználók a legkorszerűbb alapanyaggal dolgozhatnak.


Elérhetőségek:

Székhely:             1034 Budapest, Zápor u. 2/C
Postacím:            1097 Budapest, Albert Flórián út 3/b

vezérigazgató:     Vitáris Lajos Tamás
telefonszám:        06/1/348 0570
fax:                      06/1/348-0569
e-mail:                 info@medys.hu
honlap:                www.medys.hu

Nagyfa-Alföld Kft.

Központi telephelye Csongrád megye székhelyén, Szegeden található. A társaság közvetlenül a Szegedi Fegyház és Börtön szomszédságában, a város központjában érhető el.

Bővebben
Bezár

Nagyfa-Alföld Mezőgazdasági és Vegyesipari Kft.

A Nagyfa-Alföld Mezőgazdasági és Vegyesipari Kft. a nagy múltú Alföldi Bútorgyár általános jogutódja. A Kft. 100 %-os állami tulajdonban lévő egyszemélyes gazdasági társaságként működik, átlagosan 450 elítélt munkáját szervezi és irányítja, szegedi és nagyfai telephelyén, a kézi mezőgazdasági munkáktól kezdve, az aprólékos figyelmet igénylő műszaki szerelésig sokféle tevékenységben.

A Kft. vezetése folyamatosan keresi a lehetőségeket külső vállalkozókkal való együttműködésre, ezen belül klasszikus bérmunkáltatásra vagy akár mélyebb üzleti kapcsolatot igénylő közös termék előállítására, termékek feldolgozására.

A Kft. székhelye 18.410 m2-en Szeged belvárosában, a Cserzy Mihály utca 11. szám alatt található. A szegedi telephelyen a bútorgyártás felszámolása után a felszabadult munkaterületeken a fogvatartottak napjainkban javarészt bérmunkában dolgoznak így a szegedi telephely egy ipari park jelleggel üzemel. Jellemző tevékenységeink:

 • egyszerű varrás
 • csomagolás (fólia, szemeteszsák, egyéb műanyag termékek),
 • összeszerelés (elektromos egységek, kábelkötegek),
 • mosodatechnológiai tevékenység,
 • pékipari tevékenység,
 • fémmegmunkálás,
 • faipari gyártási tevékenység.

  

2003. évtől a Kft. már Nagyfán is rendelkezik telephellyel, ahol az alábbi tevékenységek folynak:

 • szántóföldi növénytermesztés,
 • állattenyésztés (birka, intenzív pulykanevelés)
 • egyéb ipari bérmunka tevékenység (húsfeldolgozás, műszaki egységek szét-bontása).

       

Központi telephelyünkön további területeket tudunk bérbe adni leendő partnereink részére!

 

A partnerségi együttműködés formái:

 • klasszikus szerződésen alapuló bérmunkáltatás,
 • munkaterület bérlése fogvatartotti foglalkoztatás érdekében,
 • fogvatartotti munkaerő felhasználásával közös termék előállítás, feldolgozás,
 • állattartást biztosító istálló bérlése fogvatartotti foglalkoztatás mellett.

   

A Nagyfa-Alföld Kft. elérhetősége:

székhely: 6724 Szeged Cserzy Mihály u. 11.

ügyvezető: Tóth Ibolya bv. ezredes

telefonszám: 06/62/426-679

fax: 06/62/426-616

mail: inform@nagyfaalfold.hu; honlap: www.nagyfaalfold.hu

 

Nostra Kft.

Márianosztrán a fogvatartottak foglalkoztatása az ’50-es évektől 1975-ig az Ipoly Cipőgyár gyáregységeként folyt. Cégünk 1976. január 1-jétől önálló vállalatként, Börzsöny Vegyesipari Vállalat néven vált ismertté.

Bővebben
Bezár

Nostra Vegyesipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

A NOSTRA Vegyesipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1994. január 1-jétől határozatlan időre alakult mint a Börzsöny Vegyesipari Vállalat általános jogutódja.

A társaság székhelye Budapesttől 70 km-re Pest megye északi részén, a festői Börzsöny hegységben fekvő Márianosztra településen található. A társaság székhelyét hátrányos helyzetű kistérségi települések veszik körül. A környéken csak mezőgazdasági és erdőgazdasági tevékenység folyik, az ipari tevékenység az elmúlt években megszűnt.

A kft. területe a Márianosztrai Fegyház és Börtön területének integráns része. Ingatlanait északi és nyugati irányból a Duna-Ipoly Nemzeti Park határolja.

A Nostra Kft. története során változatos tevékenységeket folytatott, egyes időszakokban a bérmunka, máskor a saját termelés dominált. Jelenleg a saját gyártás és bérmunkáltatás közel egyforma súllyal szerepel cégünk tevékenységei között.

A termelés struktúrája és volumene a 2011-es és 2012-es év során jelentős mértékben átalakult és jelenleg is folyamatosan változik. Előtérbe került a faipar, melynek keretén belül különféle fa csomagolóanyagok előállítása folyik. A gyártási kapacitások bővítése folyamatosan zajlik újabb – eddig kihasználatlan területek – termelésbe történő bevonásával. Mindezek eredményeként 2013-ban szélesebb termékpalettán áll módunkban munkát vállalni az elsődleges faipari feldolgozás területén, akáckaró gyártással és faipari hőkezeléssel bővül tevékenységi körünk.

Bérmunka tekintetében 2006-óta legnagyobb mértékű az egészségügyi papír bérgyártás.

Célunk a rendelkezésre álló munkaerő képességeinek megfelelő, változatos munkalehetőségek biztosítása. Az új igényekhez gyorsan hozzárendeljük azt a hátteret, amivel megfelelő színvonalon, határidőre, pontosan szolgáljuk ki megrendelőinket.

Elérhetőségek:

székhely: 2629 Márianosztra, Pálosok tere 1.

postacím: 2629 Márianosztra, Pálosok tere 1.
ügyvezető: Frank Tibor ny. bv. vezérőrnagy
telefonszám: 06-27-370-005
EKG telefonszám: 104-3401
fax: 06-27-370-014
GPS koordináták: 47.867588; 18.869491

Pálhalmai Agrospeciál Kft.

Az 1950-ben alapított mezőgazdasági nagyüzem földrajzilag az ország közepén, Dunaújvárostól 2, Budapesttől pedig 70 km távolságra, az M6-os autópálya és az új Duna-híd mentén a Mezőföld szívében helyezkedik el.

Bővebben
Bezár

Pálhalmai Agrospeciál Mezőgazdasági Termelő, Értékesítő és Szolgáltató Kft.

A társaság rendelkezik MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási, AQAP 2120:2009 katonai minőségirányítási, HACCP, illetve ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási rendszerrel (KIR), mellyel céljuk a környezetével harmóniában élő, energia megtakarító és termelő mezőgazdasági nagyüzem fenntartása.

FŐBB TEVÉKENYSÉGEINK

Növénytermesztés

 • 4100 ha szántó
 • ökológiai gazdálkodás

Sertéstenyésztés

 • 17 000 db/év hízósertés-értékesítés
 • saját vágóhíd, szállítókapacitással

Szarvasmarha-tenyésztés

 • 6 200 000 kg/év extra minőségű tej értékesítése
 • nagydíjjal elismert tenyésztői tevékenység
 • 400 tehenes húshasznú Angus állomány

Biogáz üzem

 • szerves mezőgazdasági hulladék, élelmiszer-ipari
 • hulladék ártalmatlanítása
 • megújuló villamos energia-termelés
 • szén-dioxid-kibocsátás megtakarítás JI programban
 • Ipari kooperáció keretében bérmunkával
 • acélszerkezeti elemek gyártása,
 • elektronikai hulladék bontása,

Mosodai szolgáltatás

 • textília tisztítása, szállítása
 • higiénikus mosási technológia (ÁNTSZ engedéllyel) Magyarországon elsőként vezetjük be a SelfNess zöld védjegyet a mosodaiparban, kifejezve ezzel a tudatosan környezetkímélő technológia alkalmazását. Mosodánk környezetvédelmi szempontból fenntarthatóan működik, ugyanis tevékenysége során megvalósul
 • a környezetbarát technológia a felszín alatti vizek védelméért;
 • hulladék hő visszanyerése a füstgázból a fosszilis források védelméért;
 • CO2-kibocsátás csökkentése a klímavédelemért;
 • beépített vízszűrőrendszer visszaforgatással az édesvízkészletek megőrzéséért,
 • biológiai szennyvíztisztítás, mely után a mezőgazdaságban öntözési célra újrahasznosítható a víz a „vízmentes” mosoda megvalósításáért;
 • a biogáz üzemben előállított megújuló villamos energia hasznosítása a mosodai tevékenységben a fosszilis forrásokkal való takarékosságért.

Várjuk azon partnerek megkeresését, akiknek a saját környezettudatosságuk megjelenítése és hangsúlyozása mellett fontos a hasonló elvek alapján működő beszállítói kör kiválasztása és ennek kifejezésre juttatása.

Elérhetőségek:

székhely: 2407 Dunaújváros, Pálhalma 1. 078/36. hrsz.

postacím: 2407 Dunaújváros, Pálhalma 1.
ügyvezető igazgató: Szántó József
telefonszám: 06-25/531-180
EKG telefonszám: 110-3400
fax: 06-25/285-929
központi e-mail: p@agrospec.hu
GPS koordináták: N 46.982682. E 18.891997

Sopronkőhidai Kft.

Sopronkőhidai Szövő- és Ruhaipari Kft-t az igazságügy miniszter 1994. január 1-jei dátummal alapította meg. A Kft. jogutódja a Sopronkőhidai Szövő- és Ruhaipari Vállalatnak. A társaság 100% állami tulajdonban van.

Bővebben
Bezár

Sopronkőhidai Ipari és Szolgáltató Kft.

Feladata kettős: a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön fogvatartottainak maximális foglalkoztatása, eredményes gazdálkodás megvalósítása mellett.

A piaci viszonyokhoz való igazodás és a kettős feladat magas színvonalú ellátása érdekében a társaság tevékenységében struktúraváltást hajtott végre. A struktúrához igazodva a nevét Sopronkőhidai Ipari- és Szolgáltató Kft.-re módosította.

A társaság szerteágazó termékprofillal rendelkezik mind a saját tevékenység, mind a bérmunka területén.

Jelen: 

A kft. saját tevékenységei közé tartozik (konfekcionálás, kiegészítő tevékenység, mosodai szolgáltatás)

 • Textil-, ruhaipar (belső ellátás keretében gyártott fogvatartotti ruházat gyártása, kórházi textíliák, munkaruházat, szegélyáru varrása)
 • Kiegészítő termelés, vasipari bérmunkák (belső ellátás keretében zárkaajtók, zárkafelszerelések gyártása, konténergyártás, -javítás, préselési munkák)
 • Mosodai szolgáltatás (bv-intézeteknek, kollégiumoknak, panzióknak)

Bérmunkák:

 • Zárszerelés (zárszerelés, alkatrészgyártás évi 1,7 millió db)
 • Raklapgyártás 150 ezer db/ év
 • Gumitermékek sorjázása (autóipar és vasút)
 • Ipari hulladékválogatás

Jövőkép:

Stratégiánk lényeges eleme az új lehetőségek, fedezettermelő tevékenységek folyamatos keresése, illetve minél nagyobb részvétel a központi ellátásában.

Elérhetőségek:

postacím: 9407 Sopronkõhida, Pesti Barnabás u. 25.
ügyvezető: Kormányos Zoltánné bv. ezredes
telefonszám: 06/99/511-246
EKG telefonszám: 106-4000
fax: 06/99/311-728
e-mail: skipari@skiparikft.t-online.hu
honlap: www.skhkft.hu
GPS koordináták:É 47 fok, 43 p, 30 mp - K 16 fok, 37 p, 14 mp